Til hovedsiden
  Hovedside  Funksjoner  Hvorfor velge i-tools CRM   i-tools CMS

  For å få tilgang til CRM systemet, vennligst skriv inn brukernavn og passord.

Brukernavn


Passord
Select language
   English (United States)
   norsk
   norsk (Norge)
   

Web-basert salgssystem bygget for deg som vil selge!

Systemet er enkelt å bruke, og alle funksjoner er bygget med tanke på å gjøre arbeidsdagen for selgere best mulig.

Klikk her for å se vår introduksjonsvideo

CRM front


Hovedfunksjoner i systemet:
 
  Kunderegisteret
Kundeoversikten er hjertet i salgsystemet. Her får du en komplett oversikt over alle dine kunder, prospekter, partnere, leverandører, kontaktpersoner, salgsnotater, dokumenter og ordrer. Det finnes et avansert søk hvor du kan gjøre søk på det meste; list ut kun dine kunder, vis alle kunder som ikke er kontaktet de siste 6 månedene, vis kunder som har kjøpt produkt x, og som har adresse i Stavanger.. dette er bare eksempler på alle søkemulighetene. I tillegg kan du lagre dine egne søk. I kunderegisteret har du også full oversikt over alle ordrene knyttet til hver enkelt kunde. Til hver kunde kan du knytte opp ubegrenset med f.eks Word filer med tilbud og ordrer.
 
  Tidsplanlegger
Du får full oversikt over egne og dine medarbeideres avtaler og notater. Nå vet du hele tiden hvilke kunder du skal følge opp, og hvem du ikke har fulgt opp. Du kan enkelt se andre sine avtaler, en nyttig funksjon ved f.eks booking til et felles møte. 
 
  Fellesressurser
Hvor ofte har du vel ikke dobbeltbooket møterommet. Ved å knytte opp ressurser (f.eks møterom) til dine avtaler, slipper du det - og har samtidig oversikt over alle ressursene.
 
  E-post
E-post er utrolig salgsutløsende, hvis det gjøres riktig - dvs hvis budskapet er tilpasset målgruppen. Med vårt system kan du enkelt sende ut e-post akkurat til dem du vil, uten å bruke lang tid på å finne riktige e-post adresser. Har du f.eks fått en ny utgave av et produkt som du vil fortelle om til de kunder som har den eldre utgaven av produktet - og som ikke har blitt kontaktet den siste måneden? Ingen problem, skriv e-posten, gjør et søk og send til dem. Du kan legge inn bilder og vedlegg. Alle e-poster blir lagret til eventuelt senere bruk. 

  SMS
NYHET! Nå kan du også sende SMS meldinger via i-tools CRM.
Med SMS når du dine kunder enda raskere enn ved bruk av e-post (folk er stort sett mer disponibel på mobil enn med e-post). Har du en beskjed som virkelig haster, ja da sender du dem en SMS. Det hele er svært enkelt, og med mange muligheter. I tillegg til å bruke SMS for å sende info til kunder, kan du selvsagt bruke SMS til interne beskjeder, som f.eks at salgsmøte er utsatt 1 time... Alle SMS utsendelser blir lagret til eventuelt senere bruk. 
 
 Eksport/import til/fra Excel
Ønsker du å skrive ut etiketter i Word, kan du enkelt eksportere ut det du måtte ønske til Excel.
Har du kjøpt et adresseregister, er det enkelt å importere dette inn i i-tools CRM.

Les om hvorfor du bør velge nettopp i-tools CRM ->
i-tools, et rimelig og enkelt publiseringsverktøy
i-tools CRM er et produkt utviklet av InBusiness AS
InBusiness AS, Sjø\hagen 3, 4 etasje,4016 Stavanger,
tel +47 51 88 44 00, faks +47 51 88 44 01,
e-post inbusiness@inbusiness.no